Kthim tek pyetjet

Në një foto fëmija im ka një reflektim të kuq në një sy dhe të bardhë tek syri tjetër, çfarë është?

Kjo pyetje është shumë e rëndësishme sepse një vëzhgim i qepallës së bardhë nuk duhet të merret thjesht. Origjina e qepallës së bardhë mund të jetë nga keqformimi, ajo mund të jetë infektuese, ajo mund të jetë nga ndonjë dëmtim por mund të ketë edhe origjinë kanceroze.

Është për më tepër, kanceri i vetëm i fëmijës i cili është i identifikueshëm nga një qepallë e bardhë dhe ai duhet të motivojë një vizitë, menjëherë tek specialisti.