Broshura

Porosisni broshurën tonë të disponueshme në 10 gjuhë!

Me qëllim për të përforcuar parandalimin e shqetësimeve të shikimit tek fëmijët, ne kemi krijuar një broshurë me titullin “Sytë e fëmijëve”. Ajo ju prezanton në mënyrë të thjeshtë dhe të këndshme si të identifikoni një problem me shikimin e fëmijës tuaj. Ju mund ta porosisni këtë broshurë falas në frëngjisht, anglisht, italisht, gjermanisht, spanjisht, portugalisht, braziliane, shqip, serbisht, suedisht dhe arabisht.              Broshura 1

Sytë e fëmijëveBroshura 2

Comment prévenir le risque de myopie chez votre enfantVetëm në frëngjisht