Çfarë bën fëmija juaj?

Ai nuk ju shikon, nuk ndjek objektet në lëvizje

Ai nuk ju shikon, nuk ndjek objektet në lëvizje

Teorikisht, që nga lindja, një i porsalindur është në gjendje të dallojë prindërit, edhe pse shikimi i tij mund të jetë shumë i pa formuar në krahasim me shikimin tek të rriturit.

Fakti që një bebe nuk reagon ndaj dritës së ndezur, nuk dallon objektet e ndryshëm ose nuk i ndjek nisur nga mosha 2-3 muajsh, duhet të na bëjë të kujdesshëm për një problem të mundshëm me shikimin dhe të na orientojë drejt një bilanci oftalmologjik.