Si janë sytë e fëmijës tuaj?

Në një foto me blic, një sy ka një reflektim të kuq, tjetri ka një reflektim të bardhë

Në një foto me blic, një sy ka një reflektim të kuq, tjetri ka një reflektim të bardhë

Kjo çështje është shumë e rëndësishme sepse vëzhgimi i një qepalle të bardhë nuk duhet të jetë asnjëherë i thjeshtëzuar. Origjina e kësaj qepalle të bardhë mund të jetë nga keqformimi, mund të jetë nga infeksioni, mund të jetë aksidentale por mund të jetë edhe me origjinë kanceroze.

Është për më tepër, kanceri i vetëm tek fëmija, që është i identifikueshëm saktësisht nga një qepallë e bardhë dhe duhet të motivojë një vizitë sa më shpejt tek oftalmologu.


Sëmundje të lidhura