Çfarë bën fëmija juaj?

Ai hap dhe mbyll shumë shpesh sytë

Ai hap dhe mbyll shumë shpesh sytë

Lëvizje të shpeshta të syve mund të tregojnë një ndjesi pa rehatie dhe një sforcim vizual të rëndësishëm, të cilët mund të jenë për shembull, të lidhur me një shikim të turbullt që vjen nga një shqetësim refraksioni i pakorrigjuar.

Ato mund të vijnë edhe nga një irritim okular lokal, nga thatësira, nga një inflamacion lokal ose një reaksion alergjik. Ne ju këshillojmë ta dërgoni fëmijën tuaj tek një oftalmolog.